Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande man

Jag har en man
men han sover
jag gröps ut ur
mitt kött
blir gammal å nött
för jag har en man men han drömmer
som satan jag mår
av allt vändande om
när jag viskar kom
ligg hos mig
för nu är jag lessen å sugen å liten
men jag har en man och han sover.

Näsan sticker opp som en lite topp
mumie under ett täcke din åtråvärda kropp
jag lider å kvider å puttar men nej
Ingenting händer som roar mej
susande snusande ljuva profil
du din sömn är ett pansar som en Opel krokodil
Det ligger en raring brevid här
helt borta han är
dröm är han som kan sova
dröm är jag som räknar andetag
dröm är vi i en dröm
Jag ser en man som sover gott
jag får vända mig på andra sidan
glömma mig bort
tänka på att snart är det morgon mellan oss
morgon mellan fjällen
och vi vaknar ihop men på olika ställen.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-01 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor och utförande i mästerlig ton!
2015-02-03

  Magdalena Eriksson VIP
Jag vaggas av Sonja Åkesson som tur är finns hon sent på nätterna.
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP