Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via Google! OBS! Innehåller nakenhet :)


Här I evighetens hav

Här I evighetens hav

Håller jag dig starkt

 

Vår nakenhet förenar oss

Värmen tar oss hem

 

Kysser för allt kärleken kan ge

Här vill jag vila mitt sinne

 

Vi förenar oss hett

I stunden är vi ett

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-02-03 14:24



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vacker, varm med stark rubriksättning! "Här i evighetens hav"
Fint!

2015-02-04

  Grubbelmia
Tack för denna text! Speciellt fastnar strofen "Vår nakenhet förenar oss". Värt att grubbla vidare på...
2015-02-04

  anits VIP
vackert och kärleksfullt!
2015-02-04

  Connie
Underbar förening i kärlekens namn!
2015-02-04

  Angel of love
När kärlek är som vackrast, förenas man <3
2015-02-03

  amanda_panda
Otroligt vackra kärleksord! :)
2015-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få till "få och ge"
gott när så´nt i
text och verklig-
het kan ske!
2015-02-03

    ej medlem längre
Sensuellt och ömsint!
2015-02-03

  Nannie
Ömt o fint
2015-02-03

  Teresia Ridell
Berusande vackert och intensivt !!
2015-02-03

    Dan Myrbeck
Kärlek + Erotik = Bra!
2015-02-03

    ej medlem längre
Underbara ord.
2015-02-03

  louisegirl
Underbart i evighetens hav ;)
2015-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin