Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F som i Freja och i Friends Forever








av någon anledning
kommer vi alltid tillbaka dit

till swedenborgsgatan

där hon sa att om tre år
fyller hon tjugofem, och jag
sa; "tjugotvå är max.
äldre än så

har jag aldrig velat bli."




'

och vi gick mot mariatorget
ute efter långhåriga rockers
med trasiga jeans, att dra av,

eller komma inunder
, det var innan jag hade någonting
annat att trängta

(vad visste jag)

jag var bara tjugoett.
tänkte bara leva ett













år till,

men vi kan se hur åren går
och vi kan undra vart de gick

hur vi hamnade här




'


och vi ses inte ofta, längre,
och vi säger att vi saknar
varandra,


vi säger
att det var för längesen,
och vi säger; "minns du

när vi gick längsmed
swedenborgsgatan
och jag sa att om tre år
fyller jag tjugofem,"

och vi säger att det känns



som igår













Fri vers av xilenie
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-03 17:48



Bookmark and Share


  Alwan
Som vanligt sugs jag in..

2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

xilenie