Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemmelsk sång

ta mig hem jorden
hem, hemmaste
ta mig nu
annars kastar mig framför ditt tåg
och hoppas att snurret ska tysta
din eländesfärd
alla dessa himlar
jag trodde fanns
men oj så många stjärnor, jag tror jag svindlar
för utan jord gör det ont jord
vill ha en bana och runda aningar
en vind och vindiga hemvister
snälla jord
så, så vill jag
och de hemligaste hem också
vill jag
för jag har inget tålamod alls numera
det blinkar så; två, fyra, fem gångers luggslitna hem
min jord
mina hem
jord










Fri vers av Hestia VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-28 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP