Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - mull


ibland hittar man överraskningar i mullen
som små spretiga barn och färglada hus som lutar
ja ibland hittar man överraskningar i mullen
som ett hål man kan kika igenom 
till himlen och allt det gröna
ibland hittar man överraskningar i mullen
som en spade och underligt klägg




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-03 18:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande spår av leksaker(?) och de människovarelser som måhända byggt husen...
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP