Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxna människor

De säger

kom in i värmen


Tack

men vi hör inte hemma där


Gatan är vårt hem

och vi hittar alltid bröd

någonstans


Våra gravar

är utan namn


men Gud minns

det räcker för oss


och det var han

som tände ett ljus

i detta mörker


Min vän kom nu

så går vi till nästa stad


Men har ni ingen Mamma

och Pappa

ni är ju bara barn


Jo men vi är trötta

på att ta hand om dem


och på att alltid få skulden

för alla dessa krig

de startar


så nu får de klara sig själva


















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-04 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP