Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funne nvia Google!


Snön faller!

Stora flingor faller

Lysande vit är marken

Skoveln rensar allt

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Bunden vers (Haiku) av Lars Hedlin
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-04 11:28



Bookmark and Share


  anits VIP
en mycket fin haiku!
2015-02-05

    ej medlem längre
Bra skyfflat! Bra haikuat!
2015-02-05

  Angel of love
Ja jäklar va vi måste skotta, men det är så ljuvligt vackert ute.
2015-02-05

    Birgersdotter VIP
Det verkar snöa i hela landet..fint skrivet
2015-02-04

  Teresia Ridell
Så fint skrivet ! Ja snön lyser upp och gör det lite mjukare, mer dämpat när man går ut..,jag tycker det är mys !!
2015-02-04

    Dan Myrbeck
BRA! Jättetrevligt att du skriver
haiku!
2015-02-04

    prima donna
jajomen. den föll och föll. snörekord uppnått i Luleå 113 cm (vilket innebär 13 cm över min treårings huvud) Knappt skovlarna har någonstans att stoppa all bortskottad snö snart
2015-02-04

  amanda_panda
Fin dikt om den vackra snön!
2015-02-04

    ej medlem längre
Skotta på Lars! Bra
2015-02-04

  Nannie
Mycket snö nu ja
Bra

2015-02-04

  Rozsi.kovacs

fint komponerat om snön
2015-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Vackert men jobbigt.
2015-02-04

  louisegirl
Ja, det finns en del snö nu, att ta reda på ;)
Bra skrivet!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin