Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


This is not my future!

Border of smoke

Walking froe fire

Disappearing and inhaling

 

Breathtaking feeling I need to know

Blank screen without words

 

Black storm is rising

Forcing us to do bad things

Dirty minds of humanity

 

Doomsday prophecy

Burning souls within

 

This is not my future

Light is my fuel

Love is what I am sending

 

Hope someone will join me

Just reach out and I will be there

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-04 11:31



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Nej detta är inte vår framtid, vi får slåss för att orka när väl vår kamp är över då får vi vila och äta dess frukt...kramar å änne en till min samling..jag är helt betagen.
2015-02-05

  Angel of love
Styrka och fokus i texten.
2015-02-05

    Silverbjer
Så fint!
Alla borde vi ha ditt fokus, Lars.
2015-02-04

  Margit Grell
Like the following very much:"Burning souls within"
2015-02-04

  Teresia Ridell
Tungt, lite tumlade..,som lyser upp inger hopp, värme och skön rofylld känsla. Bra !
2015-02-04

    Dan Myrbeck
Bra - må ljuset segra!
2015-02-04

  amanda_panda
Starkt och fint!
2015-02-04

  Chawa VIP
Att vara och sända kärlekens ljus är det bästa vi kan göra för en bättre värld. Fint diktat!
2015-02-04

    ej medlem längre
Starka ord.
2015-02-04

  bumerang
Tar till mig det faktum att vi
Har val.
Ditt val är medvetet och
Det val medvetenheten
Väljer.
Du målar i dramatik.

2015-02-04

  louisegirl
Begrundar..
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin