Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Egentligen

 

egentligen är frågorna ganska löjliga

frågor jag inte vill svara på

så jag blir tyst

ser på personen som ställt frågan

jag ruskar på huvudet

säger hej

går min väg

jag vet att det mest är av nyfikenhet

som jag fick frågan

hade jag svarat

hade det blivit en hel del av följd frågor

så jag fortsätter min promenad

hemåt

trött på alla dessa nyfikna

som tror att jag vet så mycket

jag kanske hör en del som pratas

det är ofta skvaller

det intresserar inte mig

 

 

anits 4 februari 2014

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-04 14:22



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Bäst att hålla tyst ibland..:-)
2015-02-12

  Minkki VIP
Sunt - bäst att hålla tand för tunga
2015-02-10

  aol
Kram bra beslut min vän
2015-02-06

  Lars Hedlin
Bra beslut min vän..kramar till dig <3
2015-02-05

  Bibbi VIP
Ett gott beslut.
2015-02-04

    Birgersdotter VIP
Du är stark-och gör det som är rätt för dig.Bra
2015-02-04

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog klokt att ignorera vissa saker.
2015-02-04

    ej medlem längre
Nej, skvaller å lösmyntes leder bara till fördärv, också enligt Bibeln och de Heliga! Allt Gott!
2015-02-04

    Lena Söderkvist VIP
Hihihi. Gissa vad som hände mig då på den tiden då jag var postanställd och knallade hem genom stan med uniformen på. Varenda turist ville ha allehanda sorts upplysningar från mig.
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP