Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Touching each other’s souls!

My mind is blowing

Secrets dwelling inside

 

Tears falling in the morning mist

What is the lesson to learn?

 

Hold my body and hug me warm

A whole universe is waiting

 

Life goes on that’s all

I cannot explain

 

Looking out on the shore

And up in the sky

 

Touching each other’s souls

Promise  to hold on to our hands

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 238 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-05 10:57



Bookmark and Share


  WyS VIP
Berör!
2015-02-06

  Angel of love
Åh så vackert och fint skrivet.
2015-02-06

  Teresia Ridell
Äkta och starkt. Kram!
2015-02-06

  anits VIP
Vackert!
2015-02-05

  Margit Grell
Du berör de stora frågorna om livet.
"What is the lesson to learn"?.....
Mycket fint!
2015-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och varmt om kärlek och liv!
2015-02-05

    Dan Myrbeck
Vacker!
2015-02-05

  Suss Petersson
Vilken varme ,ja livet pågår ändå..jag älskar dina dikter...så underbara. Bokmärke ..du är värd hundra för den här.
2015-02-05

  Ingrid Trolle
Underbart vackert
att röra och beröra
varandras själar
2015-02-05

  bumerang
Absolutely the greatest "touching each outher's souls"
Something to pray for.
Lovely words and thinking
2015-02-05

    ej medlem längre
Att röra någons själ är det vackraste som finns...
2015-02-05

  Rise Little One
"Touching each other’s souls

Promise to hold on to our hands"

Lovely written!

2015-02-05

  louisegirl
Berör mitt innersta..<3
Helt underbar skriven
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin