Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen i google!


Vi står nakna i natten!

Vi står nakna i natten

I ett timglas som är utan rädsla

 

Vad vill du ha att dricka?

Du hade något i blicken

 

Du har rätt du saknas mig

Vad leder det till?

 

Som känslan blev given

Tog jag kanske i för hårt?

 

Längtan är stark så som drömmar känns

Jag vet hur det känns jag vet

 

Något hände inom

Tror att det aldrig försvinner

 

Orden utan oro

Vi skriver att vi vet

 

Låt mötet ske

Styrkan finns i kärlekens värme

 

Vi behöver värmen

Vi behöver varandra

 

Låt oss viska :

Jag behöver dig <3

 

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 523 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-05 13:39



Bookmark and Share


  agneta pichler
saknaden och längtan
läser jag i dina rader..

vackert skrivet
2015-02-07

  amanda_panda
Så längtansfullt, sökande, varmt och vackert!
2015-02-06

  Kim VIP
Återigen får jag stå i kvinnokön för att pränta några bokstäver på din sida! Ja det är så mycket fint i denna prosa av mjuk längtan och visshet!
2015-02-06

  KattenKin VIP
Öm dialog, fint skrivet.
2015-02-06

  Angel of love
Så ömt och fint skrivet.

2015-02-06

  Teresia Ridell
Sinnligt, naket, innerligt berörande.
2015-02-06

  WyS VIP
Fint flöde av närhet!
2015-02-06

  anits VIP
Berörande och mycket fint skaldat!
2015-02-05

  Margit Grell
Att existera innebär en utsatthet, en nakenhet inför livet. Vi behöver varandra och kärlekens värme.

Vackert formulerade tankar!
2015-02-05

    Erika H
Ja precis så. Våga vara liten och viska sina behov i någon annan öra. Våga känna och låta det man känner bli känt. Vi behöver alla någon. Värme och kärlek. Smekningar och ord.

Fint skrivet. Du fångar detta så väl.
2015-02-05

  louisegirl
Berörande vackert
2015-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text i fint format!
2015-02-05

  Suss Petersson
Du finns där fysiskt men inte psykiskt en tomhet att vara där men att inte finnas
att upptäcka ett tecken av förundran, något är förändrat. Tack för en talande text ..vi har nog alla upplevt den tomheten..man vill finnas men sorg och mående gör sig hörd så man försvinner in i sig själv...Styrke kramar
2015-02-05

  Ingrid Trolle
Mycket mjuk och fin
text. Timglas utan smärta
är en fin formulering
som biter sig fast.
Bokmärker denna
2015-02-05

    Dan Myrbeck
Verkligen jättefin!

Fastnar särskilt för:

I ett timglas som är utan rädsla

2015-02-05

  Magdalena Eriksson VIP
Fint !
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint i tanke och känsla!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin