Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsboken


Såg på livet med ungdomens ögon

Tiden evighetslång

Livsbokens oskrivna ark

lyste rena och vita.


En dag är alla sidor fullskrivna

Den sista punkten är satt

Bläcket torkat i pennan

Konstaterar att detta var mitt sanna liv

Inget kan ändras.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-05 16:12



Bookmark and Share


    GG
Varje människa är som en bok, med sin egen skrivstil och antal kapitell.... Din text är verkligen inspererande och flödar av poesi! Applåd!
2015-05-10

    Annika J
Mycket tankeväckande och berörande strofer!
2015-02-07

  anits VIP
Mycket bra skaldat!
2015-02-05

  Palett
Fint förmedlat !
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

2015-02-05

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP