Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tezak udarac/hårt slag - senryu


nova igracka
to je cudo tehnike
pala je na pod

min nya leksak
det är teknikens under
jag tappade den




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-05 17:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorry! Inte ens tekniken hjälper mot mänskliga faktorn.
2015-02-05

  Gunwale VIP
Mot sånt hjälper inte tekniken...
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP