Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtvis

ryggen sjunken
hakan mot stolsstödet
hon bär
väntan som en baby
sannerligen

en fluga våldtar stillheten sen
och tiden rör sig
som en vykortsäng
förgängligt
begärligt

hon ser upp och inget alls är sig likt


























Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-08-17 15:15



Bookmark and Share


    hari lee
Fantastisk dikt.
2023-08-20

    Tidsljus_Timelight
Jävligt bra innehållsligt.
2023-08-20

  MagisterZ
Wow, vilket fantastiskt språk!
2023-08-20

  Kungskobran VIP
Märklig dikt som väcker mycket
2023-08-17

    ej medlem längre
starka ord. förmodar att du är en hästkvinna. de är starka och känsliga samtidigt. fint kombination <3 ja, flugor, det surrar precis en förbi mitt öga. kliar i hela kroppen av det.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP