Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs ner en känsla och lät känslan leda mig...det gick väldigt snabbt mitt på blanka dagen en lördag i april 2006


Läker

Läker

Det finns de som tycker att jag har förändrats
De har så rätt, de har så rätt så
Men förstår de hur? Förstår de varför?
Förstår de vad som händer?
Det är knappt att jag gör det själv
Det är jävligt märkligt
Varje dag händer det saker med mig
Jag upptäcker mig själv på nytt
Jag blir påmind om vem jag är
Både de goda och mindre goda sidorna

Jag läker, varje dag läker jag lite mer
Ni som jag älskar
Du som är kärlek
Du som stannar, du som tror
Du håller min hand
Det ger mig trygghet
För jag läker
Och det gör ont som fan

Jag kan uppfattas som grinig
Jag drar mig tillbaka
Jag hamnar i gräl
Jag lär mig att uttrycka min vilja
Jag ger uttryck för min ilska
Och jag är inte så snäll
Jag försöker inte ens
Och fan heller, jag ska inte försöka
För det här måste vända
Och tro mig det vänder
Nu säger jag vad jag känner
Jag kanske inte alltid har rätt
Men jag gör det ändå
Sen får man se vad som händer

Jag läker
Jag bubblar över
Jag mattas ut
Jag slåss och kämpar
Jag vinner mark
Jag besegras för att resa mig igen
Mer förbannad
Mer målmedveten
Kaxigare och jävligare
Men samtidigt med mer kärlek
Med ny kunskap och insikt
Och nya möjligheter
Så jag antar att jag läker
Vad tror du?

Okej så jag är vresigare
Okej så jag är jävligare
Okej så jag har en jävligt tråkig attityd vissa dagar
Men jag har också kommit till insikter
Jag kanske inte lever som jag lär
Det kanske inte alltid blir så som jag tänkt
Så… vad fan.. jag är människa i dag
Jag gör misstag, men jag hoppas jag gör bra saker
Och ärligt talat jag ,måste börja att se till mig själv
Jag måste ta hand om min kropp och min själ
Jag behöver din hjälp, jag är tacksam för din hjälp
Men i slutänden så måste jag göra det själv

Men du vet du om en sak
Jag är grinigare, jag läker och det gör ont
Men du vet du om en sak
Jag vet att jag bråkar och att jag är mer obegriplig
Jag är inte den som jag var för ett år sen
Men i dag ser jag en framtid
För ett år sen såg jag mig själv dingla i en snara
Men du jag vet ibland blir det fel
Ibland gör jag dumma saker
Men oavsett vad, inte fan slutar jag att älska
Kan du inte se
Jag läker och det är plågsamt
Men kan du inte se
Jag älskar dig mer och mer för varje dag
Och jag älskar på nya sätt
Varje dag hittar jag nya sätt att äska dig
Och jag älskar dig bara mer och mer
Så jag antar att jag läker
Eller vad tror du




Fri vers av PPQ
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-04-10 20:04



Bookmark and Share


  sol
det här väcker min nyfikenhet.
jag tror du har rätt...
förtryckt ilska, förtryckta känslor

det finns ren ilska också
en sån som är..
den skapar djupare kärlek sen
för man var sann..

texten känns sann och rätt...
läk på!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ