Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slask

dataklick
hostningar
täckenberg pappersberg
tanken stiger mot dagens sysslor
uppför trappen

fönstertavlorna vitgrå
vintern täpper rörelser i springorna
min tunga kropp
elefanters fragment

invaderad av förvirring och olevd lek
darrar tanken och märgen stängs

slowmotion train






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-06 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP