Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fann jag via Goole!


Verkligheten finns inte

Verkligheten finns inte

Sinnet döljer det sanna

 

Böljande vågor av illusion

Starka band till universum

 

Som sanden i ett timglas utarmas allt

En evig känsla vänds mot alltet

 

V i blundar genom sanningen

Vi säger saker och menar något annat

 

Vad döljs bakom dim ridån?

Vakna ur din dvala så får du se!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-07 13:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om den här...
2015-02-14

  Ljusletaren
En text helt i min smak och varmt tack för den /kram
2015-02-10

    prima donna
Får en att fundera
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Tänkvärd & bra!!
2015-02-09

    ej medlem längre
Du väcker tankar,
2015-02-09

  Carina Bendix
Mycket bra och tänkvärda ord.
2015-02-08

  Lindha W Gustavsson
Förstår precis hur du tänker - du förmedlar det väldigt fint med dina ord!
2015-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Uppriktigt och
väl beskrivet det
är ju vi som skall
se till att det som
sägs det är så
det står till ja
om vi rätt vill!
2015-02-08

  Teresia Ridell
Självbevarelsedriften får en ibland att blunda..plötsliga händelser får en att SE allt klarare....däremellan råder varkens svart eller vitt... Lite av livets charm..

Bra, tänkvärt skrivet !
2015-02-08

  Angel of love
Tycker texten är stark och berörande.
2015-02-08

  amanda_panda
Tankeväckande och
väldigt fint skaldat! :)
2015-02-07

  bumerang
"Dimridån" undran vilken sida man egentligen befinner sig på.
Känslan blir stundtals ödesmättad.
Om man nu vågar närma sig ett
Möjligt svar.

Vågar jag plötsligt erkänna
2015-02-07

  Connie
Verkligen bra beskrivet! Människor går sovande genom livet. Vi vaknar först när vi dör!

2015-02-07

  Nannie
väldans vackert
2015-02-07

  evana
Hur många nivåer av stadium kan vi uppleva. Bara så många som vi vågar?
Dvs så mycket som vi vågar möta i oss själva. Vi bär detta "skydd" för att kunna hantera.....men det är ju ivägen om vi ska kunna möta något mer.
2015-02-07

  Margit Grell
Ja, vi måste våga se och förmå lyfta på dimridån. Bra!
2015-02-07

  Ingrid Trolle
Ofta tvingas människan
leva i en fantasivärld
för att överleva allt.
Fint skaldat Lars
2015-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Sätter fart på tankeverksamheten!
2015-02-07

    ej medlem längre
Avskalat och vackert.
2015-02-07

  agneta pichler
verkligheten är många gånger
så hemsk
så vi väljer blunda för denna

bra skrivet Lars

2015-02-07

    ADI Nehlin
fin text
2015-02-07

  Federico Romano
Lars har du sett på Matrix nu igen, jag har ju sagt åt dig att det är inte bra för dig ;-)
2015-02-07

  louisegirl
Ligger mycket i dina varma ord..
Bra skrivet!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin