Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lasarettets sal

åh, jag vinkar av oss i den avklädda salen
ett eko min älskade
ett eko
och nu är vi på väg
bort från varandra
och jag ska inte längre se dina ögon
eller din vinkande hand
det är bara min numera
som höjs

utan böjelser, hejarop och spel
utan hysteri, lust och flärd
min vilja
helt väck

för blicklösa ansiktet ditt
och stumma grönskan där
vid fönstrets egg

så skål älskade
när jag går älskade

en slags skål

min mest älskade

när jag går








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-08 16:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP