Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför


Någon

jag vet att någon

förstår

därför

det är därför

jag förmår




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-07 19:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Här kan man verklige läsa mellan raderna.
2015-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbart djup i texten!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP