Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Lev varje evig sekund

Tiden en illusion

Ibland känns tillvaron hopplös

Ibland som en guda gåva

 

Ta en dag vid havet

Eller i skogen

Låt värmen omfamna vackert

 

Bevara  Nuet

Lev varje evig sekund

Älska varmt och innerligt

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 310 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-08 11:46



Bookmark and Share


  Cadena
Underbar uppmaning - behövs varenda dag och varje stund - ordet som kom var: "altartavla.
2015-02-10

  Ljusletaren
Sant/ kram
2015-02-10

    ej medlem längre
Den här texten är sann från första till sista bokstaven.
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Jaa, egentligen är ju tiden bara något vi hittat på!
2015-02-09

    ej medlem längre
Sanna fina ord man inte får glömma.
2015-02-09

  soligajag_1 VIP
Så vackert och underbara ord som får hjärtata att brista ut i värme o kärlek!
2015-02-09

  Carina Bendix
Mycket vackra och positiva, upplyftande ord. :)
2015-02-08

  Angel of love
Sanna fina ord.
2015-02-08

  aol
Så sant även om allt är en illusion så är det lika bra att leva i den för tar man bort den då blir alla lika vilket ju vore bäst men onåbart men i döden blir alla skuggor lika långa,
2015-02-08

  Ingrid Trolle
Du har en förmåga
att visa hur livet bör
levas och du gör det
så vackert.
2015-02-08

  Teresia Ridell
Så lätt ibland, så svårt ibland.. Men alltid klart värt att försöka.
Fina, kloka ord, min vän !
2015-02-08

    Birgersdotter VIP
Så sant som det är skrivet.
2015-02-08

    prima donna
så sant!
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att ta till sig!
2015-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så borde man tänka!
2015-02-08

  Lindha W Gustavsson
Så klokt tänkt och vackert skaldat!
2015-02-08

    ej medlem längre
En klok livsregel att leva efter!
2015-02-08

  louisegirl
Just så..;)
Jättefint skrivet!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin