Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Vi landar och tar mark

Tusen tankar i ett svep

Låser upp dörrar skär av rep

 

Dundrande hjärtslag

Snubblar tappar ballans

 

Torkar tårar

Kommer till sans

 

Blickar starkt i sinnet varmt

Vi landar och tar mark

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 382 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-02-08 11:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"Tusen tankar i ett svep
Låser upp dörrar skär av rep"
Snygga rader!
2015-02-14

  Ljusletaren
Mycket bra ordat/kram
2015-02-10

    ej medlem längre
Starkt och igenkännande!
2015-02-09

  Kim VIP
Ja det skulle jag oxå vilja göra…
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Låter mänskligt!
2015-02-09

    ej medlem längre
Underbart förmedlat!
2015-02-09

  Angel of love
Positiv känsla i hela texten.
2015-02-08

  Ingrid Trolle
Oerhört berörande!
Stark text som sliter
i läsaren.
2015-02-08

  Margit Grell
Stark text om livets balansgång,
att aldrig ge upp, men landa till slut.
2015-02-08

  soligajag_1 VIP
Det är så starkt skrivet från ditt inre rum!! Jag känner nästan av ditt avstamp ner till
marken !! Mycket bra skaldat !!!
2015-02-08

  Teresia Ridell
Passionerat, livsbejakande och mycket livfullt och vackert skrivet !
Gillar mycket o bokmärker;)
2015-02-08

  Åse Tropp VIP
Du står för positivism, fin läsning.
2015-02-08

    ej medlem längre
Bokmärker denna fina text..
2015-02-08

  bumerang
Stor symbolik här.
Ett jag och ett vi.
Och en mjuklandning.
Poesi.
2015-02-08

    prima donna
så kan det absolut kännas! fint förmedlat!
2015-02-08

  amanda_panda
Fantasin väcks av denna.
Många känslor som du beskriver
suveränt bra! :)


2015-02-08

  evana
Det är att leva fullt ut!
2015-02-08

  WyS VIP
Tillslut tar man mark! Bra flöde!
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt!
2015-02-08

  Lindha W Gustavsson
Så varmt och mänskligt skaldat, alltid med fina passande bilder till!
2015-02-08

    ej medlem längre
Underbara ord!
2015-02-08

  louisegirl
Ja så känns det ibland..
Bra förmedlat!
2015-02-08

  aol
Såsom man kan känna sej, gillas vännen,
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin