Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Vackrast den blomma, på stenbeströdd mark,
stark, ensam och skör den står.
Bland törnen och nässlor i livets strid,
blid, under buskar och snår.

Stanna, se den, plocka den ej,
nej, kamp ger liv, ett hopp.
Hoppet, livets djupa bäring,
näring, för själ och kropp.

Minns glädjen och friden,
tiden du stannade till.
Minns värmen den dagen,
betagen, och mer därtill.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 17:42



Bookmark and Share


  P-E-H
Vacker text med skön rytm.
2015-02-09

  amanda_panda
Är minst sagt starkt betagen av denna
underbara och hoppfulla poesi av
hög klass!
Verkligen fint skrivet min käre vän :)
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP