Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via google!


Our lips emerging together

Feel my warm stroke against your naked body

Feel my caress against your longing skin

Taste the scent of our lips emerging together

 

A strong emotion in a hot dream

We are making hot love

That’s what we longing for

 

Just close your eyes

Open the chamber of the heart and soul

And you will be there to

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 310 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-09 09:07



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert sensuellt..
2015-02-12

  Margit Grell
Fint! Livsnära med känsla!
2015-02-10

  Connie
Ljuvligt, smekande och sensuellt!
2015-02-10

  Angel of love
Sensuellt underbart.
2015-02-10

  Ingrid Trolle
Hett
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Hot & Nice
2015-02-09

    ej medlem längre
Sinnligt och mjukt.
2015-02-09

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart skaldat! Som ett behagligt och sinnligt drömspel..
2015-02-09

  louisegirl
Mycket vackert!
2015-02-09

  amanda_panda
Som en vacker dröm..
2015-02-09

  Rise Little One
The best thing on the world!
2015-02-09

  Teresia Ridell
Drömlikt vackert..!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin