Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


Looking for the right part

Looking for the right part

Have to find the connection

 

My face is leaking

My heart is hurting

 

I think I want a happy face instead

Hmm where have I put it……

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-09 09:08



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande text! Kramar!
2015-02-12

  Carina Bendix
Bra och berörande text
2015-02-11

  Margit Grell
Att tappa fotfästet ibland är också ett framåtskridande. Du sätter det på pränt.
2015-02-10

  Cadena
Uppfinningsrikt och berörande.
2015-02-10

  Angel of love
Berörande text, kramar om <3
2015-02-10

    prima donna
Jo man önskar man kunde styra litet mer över sinnesstämningen ibland...eller så inte, det är väl det som gör oss till människor
2015-02-09

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
2015-02-09

    ej medlem längre
Vilken text och bild!! Ypperligt!
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Bra att kunna byta!
2015-02-09

    ej medlem längre
Härligt!
2015-02-09

  louisegirl
Berörande..<3
känns igen!
Bra förmedlat
2015-02-09

  bumerang
Ambitionen är mänsklig.
Och bakom ansiktet...
Inte lika lätt.
Att verbalisera/skriva kan
hjälpa på traven.
Bra trigger!
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Något de flesta av oss känner igen!
2015-02-09

  amanda_panda
Berörande och bra förmedlade ord! :)
2015-02-09

  Teresia Ridell
"vem ska jag vara idag"- känslan.. Berörande, bra skrivet!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin