Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT-I-MELLAN-LAND

Jag är aldrig tillräckligt sjuk.
Men alltid ofrisk.

Jag har aldrig tillräckligt mycket smärta.
Men alltid ont.

Jag är aldrig tillräckligt ångestfylld.
Men alltid orolig.

Jag är inte tillräckligt ledsen.
Men känner alltid sorg.

Jag är inte tillräckligt rörlig.
Men alltid ofärdig.

Jag är inte tillräckligt utmattad.
Men alltid trött.

Jag är inte tillräcklig någonstans.




Fri vers av marie ohlson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-29 15:02



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Tänkvärd text.

Jag tror att vi är många
I dagens hårda värld…
som känner oss leva
och bo i ”mitt-i-mellan-land”.
Vi ställer oftast orimliga krav på oss själva att vara starka.
Vi tillhör dem som är känsliga för all världens hemskheter
och blir utmattade av känslan att inte räcka till... Inte våga göra något…
Att vara trött…
Att inte orka…
Det leder till att vi
nedvärderar oss själva
och kapitulerar…
Men…
Låt oss hjälpa varandra
att se och förstå…
Vi är bra som vi är
och vi har styrka nog
att ta tillvara även
på de små glädjestunderna…

2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson