Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte gillar

med dig själv

älskar någon annan




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 414 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-02-09 23:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog bra att det är så...
2015-02-14

  Carina Bendix
Ja, så är det ofta. :)
2015-02-11

  Solitaire VIP
Ha!
Gick du på den lätta?
bäst jag varnar dig: det är inte Stig!
Det är LOA!
Och inga snickers i världen kan förgöra en äkta diva!
2015-02-10

    Dan Myrbeck
Väldigt klokt och bra skrivet!

Får oss att, inte bara stå ut med våra dåliga sidor, utan även älska dom.
2015-02-10

  Valter Örn VIP
Jag vill peka på en företeelse. Det finns ofta ett mainstream-beteende i gillanden. Man följer med strömmen och känner sig delaktig.
2015-02-10

  Lars Hedlin
JA så kan det mycket väl vara ibland!
2015-02-10

    ej medlem längre
Denna sanning är så sann.
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är man själv sin värsta kritiker.
2015-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det!
2015-02-10

  Johan-70
Hmm, då måste det finnas nån som älskar mig med då ;)
2015-02-10

  Angel of love
Så sant, och det är det som är kärlek.
2015-02-10

  Ingrid Trolle
Det paradoxala
i livet.
Hur kan det komma sig?
2015-02-10

    ej medlem längre
Det är fördelen med att alla har olika tycke och smak.
2015-02-10

  WyS VIP
Fin slutsats!
2015-02-10

  Onomatoprofet VIP
och så går man i gång på "nån annan"
2015-02-09

  Hon kallar sig poet VIP
den reklamen träffar mitt i prick faktiskt
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie