Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen viner

Stormen viner
river och virvlar.
Snön yr från taken
träden skakar och vajar.
Från minus till plus
plötsligt takdropp.
Fönsterrutorna darrar
skönt att stanna inomhus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-09 23:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Ett väder som man är glad att få stanna inomhus, bra skaldat!
2015-03-01

  ResenärGenomLivet
Det är sådant väder som känns i lederna...bra beskrivet...
2015-02-14

  louisegirl
Usch då, tur att man kan var inne då ;)

Fint förmedlat!
2015-02-10

    ej medlem längre
Fint om vårvinter stormen.
2015-02-10

  Lars Hedlin
Bra framfört.....
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
Bra att invänta bättre väder.
2015-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Vilket dramatiskt väderomslag!
Fint beskrivet.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP