Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddare

Du är lite för närgången nu
Du har hittat lönndörren
inbäddad förfluten
som försvann
som är stängd för din famn

Du oljade gångjärnen
men låset fruset
förslutet i ändlösheten oron
och hjärtat i revor

ingenstans hörs dunket av själen
ingenstans finns hoppet samlat
i ingenstans finns dagen
i stormen av blicken
i de korsdragna hörnen

Du, min krigare riddare Lejonhjärta
som inte heller tvekar att lyssna in sommaren
som sänkte dina mått
att passa min fjärils vingslag











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-12 13:22



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Nu dog jag igen, igen..
Tar mig upp ur den blöta pöl jag legat i och som en hundvalp skakar jag av mig på allt... Hmm? Torr, läser jag igen, och dör igen, igen..
Du är så bra på att utrycka mina känslor.. Får man säga så? Inkräktar man då? När man läser och dör och återuppstår igen, igen...
KB
2015-03-14

  KYREUS of Sweden
Chevalereskt!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP