Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Jag är 58 år

Jag är 58 år
och tiden är knapp
att väva kärleks-
och vänskapsband
möta min familj
och naturens skönhet
som finns här och nu

Jag är 58 år
och tiden är förbi
för negativ kritik
fjärran luftslott
nostalgiskt sökande
till en värld som inte finns

Jag är 58 år
och springer runt
för att kunna bli så trött
att jag kan bli pigg
och njuta av livet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-10 05:05



Bookmark and Share


  Agneta Westerberg
Känner igen att man inte har tid för negativ kritik och luftslott ju äldre man blir. Man gör lite mer som man vill och har kanske lite bättre koll på sina behov och vågar uttala dem.
2015-02-10

  Kjell Åhsberg
Känns som om här behövs en omprioritering. Tiden är varken knapp eller förbi. Den blir vad man gör den till.
2015-02-10

  Anya VIP
Tycker särskilt om den snurrande knorren på slutet:
"och springer runt
för att kunna bli så trött
att jag kan bli pigg
och njuta av livet"


2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP