Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnor som vin och gräs

Jag träffa ida en blyg liten tös
På Henne gick jag mjukt lös
Hon hade ett härligt klös
vi flög till präriens gräs
och hennes vin sätter fräs
på min banan säger Jan
Han är sotis som fan
För han är hennes man
Ha ha ha! där fick han!




Bunden vers av claes fredelius
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-02-11 06:53



Bookmark and Share


  claes fredelius
Ypperligt vin
1912 års blomstervin
Och gräset det gräset
var en grön lyxhelikopter
Vi for till himlen...
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius