Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kär lek

Kalla mig inte för barfotaslusk
Mina skor är gjorda av solsken
Vassa glasskärvor har aldrig bekymrat mig
Jag går på kuddar av stark förtröstan

Det finns en riktning i mina ögon
Framåt! Inåt!
Mot den mjuka insidan av dina handflator
Mot den lätta lockens kittling i halsgropen

Där inne vill jag ligga ett tag
och sprattla med benen
tills du lägger dig ned
så att jag kan sträcka mig mot dina bara bröst

Hör nu sjunger jag i dina öron
Små ljuva vaggvisor
byggda av slitstarka ömfotsmockasiner
till tröst för vilsna fötter




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-11 09:22



Bookmark and Share


  Lily Lisbon
Men du, du skriver alldeles för bra för att ha en så nött ordlek till titel. tyvärr räddar inte din unika stil dig i det fallet. annars finemang
2015-02-12

  Henrik Krantz
öppningsraden är helt jäv*a genial!
2015-02-11

  Kjell Åhsberg
Kär lek blir till kärlek i dina fyndiga metaforer.
2015-02-11

  Anya VIP
Fina bilder frammanas. En kärlekshyllning...jaa så läser jag. Ömt framskrider orden.
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Texten är full av känslor, så även jag!
Bra.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP