Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild! Min Pappas kista ...Var på hans begravning igår 2015-02-11


En ängel har hittat hem!

Nu när din själ hittat hem igen

Så finns du där som ren kärlek

 

Stark och stolt som den underbara ängel du alltid varit

Din närvaro är tydlig

 

I vackra minnen och tankar famnar vi dig

Vår Älskade Pappa Farfar och Svärfar

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 497 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-12 09:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra och berörande ord...minnena lever kvar...
2015-02-14

  KattenKin VIP
Fint avsked.
2015-02-14

  Margit Grell
Att leva vidare som "ren kärlek" är oerhört stort och vackert!
2015-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den som gjort
en gott i livets
lopp ger en alltid
hopp även om den
själv hamnat på stopp!
Så gott sagt om
Din pappa!
2015-02-13

    prima donna
Innerligt fint!
2015-02-13

  Fem hjärtan VIP
Så berörande vackra rader..fyllda med kärlek till din far. Kramar om!
2015-02-12

  Connie
Vacker omfamnande kärlek! Kram
2015-02-12

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat till minne..
Berörs djupt!
2015-02-12

  marie ohlson
Vackra kärleksfulla ömma ord. Ger mig tröst då jag nyss oxå förlorat en kär familjemedlem. Kram vännen.
2015-02-12

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta omfamnar
den din far var samt är
2015-02-12

  Federico Romano
Saluta a tuo padre..
2015-02-12

    Dan Myrbeck
Mycket fin hyllning.
2015-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker bild och fina ord till din Pappa.
2015-02-12

  Angel of love
Kramar om <3
2015-02-12

  soligajag_1 VIP
Verkligen fint o berörande!! En varm Kram
2015-02-12

    Birgersdotter VIP
Berör men en vacker hyllning
2015-02-12

    ej medlem längre
Rörande och mycket berörande.
2015-02-12

  bumerang
Ja, finaste fina dikt ängel
Och poeten bakom.
Kärleksskimmer.
2015-02-12

  Kajsa Karin VIP
I minnet lever han länge. Fint skrivit. Beklagar sorgen.
2015-02-12

  Rise Little One
Vacker hyllningstext som berör...
2015-02-12

  Ingrid Trolle
Vacker hylling och
mycket berörande
farväl



2015-02-12

  Anya VIP
Fin bild och ord.
2015-02-12

  evana
Jag känner med dig....
2015-02-12

  louisegirl
Berör <3
Mycket vackert skrivet!
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningstext!
2015-02-12

    ej medlem längre
En mycket fin kärlekshyllning Lars!
2015-02-12

    ej medlem längre
Ärofyllt.
2015-02-12

    ej medlem längre
Berörande och vackert Lars
2015-02-12

  Teresia Ridell
Så sorgligt, och samtidigt så vackert och fridfullt. Vilken kärlekshyllning till en älskad man som alltid kommer leva kvar i fina minnen.
2015-02-12

    MichaellQ
Må han vila i fred och leva vidare i era minnen..
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin