Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilde npå Google!


Sensing all of our beauty

I ask us how to begin

I Love you as hell

But in a sweet heavenly way

 

Can’t stop this feelings

You are in my dreams

 

Finding the road to the warmth

Giving loads of kisses

Sensing all of our beauty as we were one

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-12 09:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kärleksfullt
2015-02-12

  Angel of love
Härligt är känslan.
2015-02-12

    ej medlem längre
Kraftfull kärlek.
2015-02-12

  Ingrid Trolle
Mycket vackert
2015-02-12

  Rise Little One
En Kärleksfull text som strålar ut både värme och goda tankar...
2015-02-12

  louisegirl
Mjukt och ömt, i kärlekens tecken..
Tycker mycket om!
2015-02-12

  Teresia Ridell
Livsberusande !
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin