Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


Vi är varandras hjältar

Upp och ner jag har en känsla

Vandrar på stranden tittar på sanden

 

Där är en till våg svallande mot livet

Frihet för oss i stunden

 

Vi är varandras hjältar, Drottning och Kung

Bara för en dag, just i denna stund

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 537 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-12 09:40



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Varm text som ger energi. Tack! Gillar speciellt slutet...
2015-02-16

  KattenKin VIP
Fint. Håller med Margit här nedan, vilket ger texten ytterligare en dimension.
2015-02-14

  Margit Grell
Prövade att läsa texten nerifrån och upp. Den fungerar nästan lika bra! "Upp och ner jag har en känsla"....
2015-02-13

  Lindha W Gustavsson
Frihet för oss i stunden - sa mig mycket! vackert ordat!
2015-02-13

  Cadena
Vacker!
2015-02-12

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vacker!
2015-02-12

  Lena Själsöga Keijser
vackerfint
2015-02-12

  Federico Romano
Bra, men jag fattar ingenting, jag får läsa på..
2015-02-12

    Dan Myrbeck
Finstämt skaldat
2015-02-12

  Magdalena Eriksson VIP
Får man säga rart ? Fint skrivet.
2015-02-12

  Angel of love
Åh vilken underbar text.
2015-02-12

  P-E-H
En uppfångad stund, viktigt och vackert ögonblick.

Fint.
2015-02-12

    ej medlem längre
Så vackra ord.
2015-02-12

  WyS VIP
Ögonblick... som får tiden att stanna till! fin närvaro.
2015-02-12

  Rise Little One
"Bara för en dag, just i denna stund" Det räcker långt....
2015-02-12

  Ingrid Trolle
Positivt känslosvall
Bra
2015-02-12

  louisegirl
Underbart i nuet..
Gillar!
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Att spara i minnets arkiv!
2015-02-12

    ej medlem längre
'Svallande mot livet', fint.
2015-02-12

  Teresia Ridell
Guldkantat ögonblick att spara och finna kraft i. Jättefint !
2015-02-12

    ej medlem längre
Positivt, alltid bra!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin