Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tar när du tar


Om jag klädde dig
och mig i rätt stämning
för att sedan delge
sekunderna som klätt
månader och år

För att det man hör är det som
växer och det man får är det som
blir över att ge

Utan att ta något för givet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-15 01:18



Bookmark and Share


  mike irow
det är mycket...mycket fint skrivet...
o jag menar det.....
2016-03-13

  aol
Berörande fint skaldat
2015-11-14

  anits VIP
Så fint berörande och tänkvärt!
2015-10-15

    ej medlem längre
Klä er i stämning.
Fint. Väldigt fint.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP