Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på Google!


On you I lay my love

On you I lay my love, catch my breath

Jag tittar upp i utopi känslan stärker oss trefalt

 

In these loving eyes we are one

Kan höra din röst genom vindens brus

 

We are slaves to our longing bodies

Vi är som glödande sprudlande energi

 

Give me a hug give me a kiss

Så skönt & lugnande att känna vår närhet

 

Thundering hearts and soft whispering words

 Drömmer och känner i det oändliga

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-13 10:34



Bookmark and Share


  Connie
Tycker mycket om!
2015-02-15

  Angel of love
Väldigt vackert.
2015-02-13

  Margit Grell
Texten vore spännande att iscensätta med musikaliska och vokala effekter.
2015-02-13

    ej medlem längre
Vacker är din fina text.
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Det blir bra att varva strofer
på olika språk.
2015-02-13

    ej medlem längre
Bra Lars!!
2015-02-13

  louisegirl
Fint sammanflätat i kärlekens oändliga vy..

Mycket vackert!
2015-02-13

  Teresia Ridell
Fint flätat med kärlekens ord!
2015-02-13

  Rise Little One
Fina kombinationer av språk - målet är detsamma <3
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-02-13

    ej medlem längre
Annorlunda vackert.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin