Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via Google!


Ro givande grönska!

Ro givande grönska

Snart är du här

 

Värme sol

Vad mer kan man önska?

 

Tanken till en kär vän

Får en att längta till varma omfamningar

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 335 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-13 10:36



Bookmark and Share


  Connie
Skön varm längtan!
2015-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fin, längtansfull text...
2015-02-14

  Angel of love
Varma fina tankar.
2015-02-13

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord.
2015-02-13

  ULJO
Briljant skaldat
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Längtansfullt fin
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
Underbart fin känsla i dina ord
2015-02-13

  Lindha W Gustavsson
En stark längtan till en varmare årstid har du lyckats väcka inom mig i några korta välformulerade rader!
2015-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfull vårkänsla i din text!
2015-02-13

    MichaellQ
Härlig känsla i dina ord..
2015-02-13

  bumerang
Din värme sprider sig
Stabilt och underbart
här på poeter.
Kramar och tackar <3
2015-02-13

    ej medlem längre
Hoppfull & ljus
längtan till vårvindens
sus! :)
2015-02-13

    ej medlem längre
Värmande vackert ordar du ...
2015-02-13

  louisegirl
Vilken underbar energi du för ut, med dina fina ord "Tack"
2015-02-13

  Teresia Ridell
Härligt likt en solvarm kram :-)
2015-02-13

  Rise Little One
Goda krafter från dina varma ord!
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Har mer än en tolkning.
2015-02-13

    ej medlem längre
Varma rofyllda rader, så fint.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin