Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


Där i den känslan vill jag bo!

Jag vill se hur jag glänser i dina ögon

Där i den känslan vill jag bo

 

Jag vill se hur du sakta rufsar ditt hår

Och hur ljuset faller in på ditt vackra ansikte

 

Jag vill dra dig närmare intill och viska ömt

Du är så vacker och jag vill älska med dig

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 279 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-13 13:26



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra! De två första raderna är helt underbara! :)
2015-02-15

  amanda_panda
Hett, hett och mycket fint beskriven med känsla! :)
2015-02-15

  Connie
Ljuvlig, känns i varje nerv!
2015-02-15

  Chawa VIP
Det är vackert att bo i den ljuvaste känslan!
2015-02-14

  Angel of love
En text att drömma sig bort i.
2015-02-13

  Margit Grell
Som en målning som sakta tar form....
2015-02-13

    ej medlem längre
Kärleken är vacker...
2015-02-13

  ULJO
Kärlek med mycket hetta
2015-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Komma nära den
kära se hennes
reaktion vad kan
man mer önska
i grönskande
aktion!

2015-02-13

    Dan Myrbeck
Varm o fin text!
2015-02-13

  Teresia Ridell
Underbar känsla att finnas i och mycket fint förmedlad. Kännbart !
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin