Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att viljas

Det handlar inte om att vilja
utan att viljas
få gamarna på sin sida
och göra för alltida brännmärken
till vänster om marken

Vi bäddas in i sekretesser
lär oss att undvika tungbett
när allt vi borde vetat
uppfunnits utanför solsystemet

Om bara kallduschen var evig
och frigolit en form av längtan
när alla gudinnor sjöng i kör

För konsumentundersökningar bevisar
behovet av transparenta kritor

Sånt förnekas




Fri vers av Jesper
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-06 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper