Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handflator och besöksförbud

Jag ligger på marken
fast upp och ner
använder handflatorna som sensorer
jag vet att du varit här
känner det
vill ta så mycket del
som jag är tillåten
för ett outtalat besöksförbud
hindrar mig inte från
att känna

Och jag är så destruktiv
att jag rent av tycker om det




Fri vers av Jesper
Läst 565 gånger
Publicerad 2004-12-19 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper