Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är likadan

Ha ha ha hallelulja
nej jag är ful ja

så jag får ta livet
minus uppmärksamhet
självförtroende
one-night-stands
och spegelnjutning

addera avundsjuka
plastikoperationer
alone-night-stands
och spegelavsky

sudda sudda sudda
bort min sura min
bli fin
det är er värld jag lever i
att formas är en del av processen
istället för att processen är en del av att formas
lika bär leka bäst
lika bär leka mest
men att stå bredvid är också ett åtagande

jag är likadan
jag är likadan
själv

och jag behöver väl inte förklara
hur nöjd jag är
över att ha fel




Fri vers av Jesper
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-29 23:38



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
bra text om än lite destruktiv...men det är jag inte här för att fördöma...Den känns sann utan krusiduller...gillar slutet starkt. Fastnar för dina meningar...
2004-12-30

  Ann-Cathrin
bra text om än destruktiv...men det är jag inte här för att fördöma...gillar texten, slutet riktigt bra oxå...det är mycket jag fastnar för i texten...den känns ren utan krusiduller...ocensurad.
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jesper