Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MammA 70 år

 

 

Inga gudar vet hur döttrar och mödrar möts

den där sekunden av en ögonblick

jag minns väldigt lite

men jag minns blicken jag fick

 

de där ögonen som rymmer allt

färdens början och dess slut

kramar oh visdomsord

och allt det där som svårligen hittar ut

 

du har vart min mamma i 48 år

dessa grönbruna ögon, fulla av allt

vi har haft våra strider men

mamma, jag älskar dig tusenfallt




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 822 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-14 00:55



Bookmark and Share


    papillon
mmmmm, så är det och inget kan egentligen trassla till stjälvklarheterna utom vår egen dumhet
2015-03-03

    Birgersdotter VIP
Underbart ....fin hyllning.
2015-02-14

    ej medlem längre
så fint!
2015-02-14

  ULJO
En underbar hyllning till en älskad mor
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP