Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kurre


Du, alla hjÄrtans

 

 

vill mig

du, som har morgon genom allt

du som har mina steg över frusen mark

vill mig och jag ska bli det

som viskas i skymundan än fast alla vet

 

rör mig när dagen är tidig och grå

låt mig vara ditt tidiga morgonrå

 

jag vet det är sällan romantiskt

att skynda med frukost och jobb

du far tidigt och ja ser dig gå

men se mig som ditt tidiga morgonrå

 

när du kommer hem och timman är sen

middagen står på bordet

glöm aldrig förträng inte

detta vackra detta slutliga ordet

 

se mig som kärlek

som vän och det vackraste som finns att förstå

 

se mig som ditt eviga morgonrå

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-14 01:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Blicken säger allt-fylld av kärlek
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP