Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han finns


Söta mun

Som söta munnar i en söt frukt
ögon bara för varandra
så såg vi våra egon i storbildsformat.

Drottninggatan Kungsgatan alla gator var lustiga då
bara vi fanns på riktigt.
Lekte simma jorden runt på en dag
omgivna av gnistrande fiskar tog vi oss fram på rygg.
Telefonerna lät poesin flöda, så lätt att tala med någon som är omöjlig redan från början.
Egensinnigt skapade vi varandra med bokstäver i guld.
Ingen har älskat som den som älskar för första gången.

Jag log, växte ihop med skinnet ut och in
göra först tänka sedan.
Inga jävla spel sa han allt måste vara fritt.
Inga krav sa han bestämt.
Ville bara ha dig. På varje plats alla tider på dygnet. Mycket ansträngande.

Vi åt utan att äta.
Du åt mig söta mun.
Jag ville bara få var i dig inte missa en sekund
jag blev din hund.
En pudel en terrier en mastiff en söt söt herdehund.
Behövdes inget koppel, kyssar skrev omskrivande linjer.
Du kunde skriva med tungan tryckt mot min gom.
Dagarna vid havet vaggar lugnt ändå
silar smakar snurrar hårslingorna.
Ändå.
Han kunde inte fisa när jag var i rummet och jag kunde knappast andas av lycka.
Han började längta till någon annan lättsammare allvarligare mognare mer bildad kvinna.
Jag ville bara få dumglo en stund utan att ha kul....

En dag såg vi en myrstack, de där myrorna plockade ned oss, höll om oss sa att det var okej att det var slut nu.
Hej då blev de
av honom söta mun.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-15 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-02-17

  i af apa
precis," Ingen har älskat som den som älskar för första gången"...
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP