Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED HÄNDERNA

 

för ansiktet

 

och slutna ögon

 

går tankarna inåt

 

och jag ser

 

bilder

 

som jag inte

 

vill se




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-14 17:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du skriver så man ser..
2015-02-21

    snöö
Det är svårt! Med få ord levande beskrivet. Berör.
2015-02-15

  Lars Hedlin
Stark känsla som berör!
2015-02-15

    ej medlem längre
Känns verkligen igen, de dyker upp när man minsta anar.
2015-02-15

  ULJO
Det är sådant man inte vill ska få ta plats i ens liv
2015-02-14

    ej medlem längre
Sådana bilder har en förmåga att tränga sig fram.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP