Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lördagkväll i Majorna


Tre haikus

Solvattenspegling

Det lilla enkla
som ligger där så vackert
så oåtkomligt nära


Tros-kris

Konfirmanden sov
Diakonen frustade
Kommer aldrig Gud


Nyårsafton igen

Maximalt festligt
hyperventilerade
gästerna i kör




Bunden vers (Haiku) av Respons VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-14 23:38



Bookmark and Share


  Agneta Westerberg
Bra formulerat. Att vänta på livet, uttråkad och krampaktigt.
2015-02-15

  Kjell Åhsberg
Tre stjärnor på haikuhimlen, i väntan på Gud.
2015-02-15

  Anya VIP
Tyckte om den rastlösa väntan i orden:
"kommer aldrig Gud"

Den känns igen.
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP