Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google! Obs! Innehåller nakenhet....


Kyssar som ger oss mersmak

I ren åtrå och sensuell frustration

Så fullkomligt sliter vi av oss alla kläder

 

Brutala men åtråfulla kyssar ger oss mersmak

Händer som smeker alla vrår

 

Penetrerar det heligaste av allt

Rått rytmiskt förföriskt hett

 

I vulkanisk hetta förser vi oss av stunden

Eruptionen förlöser känslan evigt

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 634 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-15 11:12



Bookmark and Share


  aol
Brutalt härligt hett skaldat
2015-04-07

  Alysse VIP
Kyssar kan vara bland det mest förföriska och lustfyllda som finns. Heta, våtvarma, krävande, läppar och tunga. Tycker om att läsa dina ord som tänder gnistor

2015-02-17

    Dan Myrbeck
Härligt
hett!
2015-02-16

    Lena Söderkvist VIP
Pang på rödbetan var det!
2015-02-16

  Angel of love
Hettan strålar om din text.
2015-02-16

  soligajag_1 VIP
Sån hetta o extas !! Gillar dintext!!
2015-02-16

  amanda_panda
Härligt het!
2015-02-15

  Carina Bendix
Erotiskt hett..brutala kyssar, låter nästan lite farligt där, hehe.. ;)
2015-02-15

  Teresia Ridell
Brännande lustfyllt !!
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Hett, hett
2015-02-15

    MichaellQ
Het passion i dina ord.. Yes! Obs! Härlig rumpa på bilden ;)
2015-02-15

    ej medlem längre
Explosivt!
2015-02-15

    ej medlem längre
Het och snygg!
2015-02-15

    Erika H
Förser vi oss av stunden... härligt formulerat. Du hittar orden som ger dikten ett extra spinn.
Snyggt och erotiskt skrivet.
2015-02-15

  Maj-Lis VIP
Hett och passionerat...må jag säja
2015-02-15

  louisegirl
Brännande hett..;)
Bra förmedlat i känsla
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Passion!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin