Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på Google!


My sin is a trend

My sin is a trend

I cannot dispend

 

Been loving a lot

Took what I got

 

No blushing inside

Just gone for the ride

 

No I have no regrets

Biting my lips

 

Take a trip like a living soul

Paranoia is total awareness

 

In my mind I won’t grow old

The day suddenly turned too yesterday

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-15 11:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fastnar särskilt för:

In my mind I won’t grow old

2015-02-16

  Angel of love
Berörande ord.
2015-02-16

  Carina Bendix
Stark och tänkvärd text..
2015-02-15

  amanda_panda
Stark text..like it very much!
2015-02-15

  Teresia Ridell
Härligt rus och närvaro i ett livfullt kaos under viss kontroll.. Gillas !!
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Gårdagen var då
nu är nu-
Starkt
2015-02-15

  Margit Grell
Allt blir till slut gårdag, men det är nuet som gäller. Fint tempo!
2015-02-15

    ADI Nehlin
mycket bra
2015-02-15

    ej medlem längre
Ord som berör.
2015-02-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Tufft och starkt!
2015-02-15

    ej medlem längre
Starka ord.
2015-02-15

    Erika H
Biting my lips... just detta r så underbart. Mitt i en text som har en hel del allvar kommer detta. Ångrar inget men biter mig i läppen.
Gillas!
2015-02-15

  louisegirl
Stark i känsla och ton

2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin