Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google!


Öppnar alla dörrar!

Vilsna själars rop når mitt hjärtas rot

Hör deras längtans vädjan djupt i själen

 

Öppnar alla dörrar sänder dem en tanke

Viskar tyst – Jag ser och hör er alla

 

Tar dem varmt i famnen

Kramar om och ger

 

Ibland så räcker det att man bara finns

Ibland så räcker det med att bli sedd

 

Omfamnar så att ni slipper vara rädda

Ger värme så att ni gemensamheten kan famna

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 321 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-02-15 11:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint, kram!
2015-02-19

  Fem hjärtan VIP
En helt underbart, varm och kärleksfylld text
2015-02-18

  Grubbelmia
Klok och stark text. Berörs speciellt av orden: "Vilsna själars rop når mitt hjärtas rot". Vackert och smärtsamt...
2015-02-17

  Sonja Sidorow Lapington
Du skänker min ensamhet ro....din tanke värmer mig

Sonja
2015-02-16

  Cadena
Stort! Jag lyfter på hatten och bugar.
2015-02-16

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet,
särskilt i nuläget.
2015-02-16

  Rise Little One
Fina tankar fr. ett gott hjärta.
2015-02-16

  Angel of love
Empati när det behövs, kram
2015-02-16

  soligajag_1 VIP
Du exploderar av värme och kärlek !!! Härlig text !
2015-02-16

  ULJO
Väl skaldat som alltid vännen
2015-02-15

  amanda_panda
Fina ord med värme och omtanke! :) Kram
2015-02-15

  Teresia Ridell
Varmt och vackert !
2015-02-15

  Margit Grell
"Ger värme så att ni gemensamheten kan famna" är stort!
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Du förmedlar stor
skön värme i en
mycket vacker
text
2015-02-15

    ej medlem längre
En underbar dikt. Tack!
2015-02-15

    ej medlem längre
Värmande fina tankar.
2015-02-15

    ADI Nehlin
fint skaldat
2015-02-15

  Chawa VIP
Fint om att vara Kärleken - det vi alla är om vi bara vågar och vill släppa fram den. Kärlek är att ge, vilket förmedlas omsorgsfullt här...
2015-02-15

  L.byström
Fin och varm.
2015-02-15

    ej medlem längre
Dina ord ger värme.
2015-02-15

    Birgersdotter VIP
Kloka varma tankar
2015-02-15

  louisegirl
Gäller att bejaka, för att upptäcka <3
Mycket bra fångat
2015-02-15

  Federico Romano
Bene..
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbara tankar och känslor!
Väl förmedlat.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin