Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då jag lärde mig hoppa





Levde i sorgens mörker
irrade planlöst omkring

Kom fram till kanten av en ravin

Såg ljuset på andra sidan

Vinna eller försvinna?

Samlade mina sista krafter
hoppade över




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 1070 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-02-16 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för kraften
2015-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Stark och bra text... uppmuntrande... kunde du, så kan jag...
2015-02-21

  Lars Hedlin
Starkt och modigt!
2015-02-17

  Magdalena Eriksson VIP
Så är det. Vinna eller försvinna där på kanten.
2015-02-17

  Linda CH VIP
Bra gjort!
2015-02-16

    Birgersdotter VIP
Starkt-fyllt av mod och hopp om något nytt
2015-02-16

    Dan Myrbeck
Bra om risker och
möjligheter.
2015-02-16

  Åsa Njunjes
Mod!
2015-02-16

  Anya VIP
härligt att finna kraften och hoppa. beundransvärt. Jaa på något vis har man en plikt mot sig själv att vara snäll med sig själv. Detta ska jag försöka minnas.
2015-02-16

    ej medlem längre
Att överleva det svåra, starkt gjort.
2015-02-16

  Marianne Räf
Ibland, tror jag, det kan vara värt att
ta ett stort språng - för ett bättre liv...
Bra, din påminnelse om detta !
2015-02-16

    ej medlem längre
Ibland vet man inte själv hur stark man är...
2015-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du valde det rätta, stark som du är. Bra och tänkvärt skrivet!
2015-02-16

  Maj-Lis VIP
Bra att du klarade dej över
2015-02-16

  louisegirl
En styrka att ta det hoppet <3
Så fint förmedlat!
2015-02-16

  ULJO
Klokt och insiktsfullt detta något man kan ta lärdom av
2015-02-16

  Rise Little One
Man följer sina instinkter... mer eller mindre...
2015-02-16

  Ingrid Trolle
Så bra!
Det är inte
alla som vågar
ta det språnget
2015-02-16

  KattenKin VIP
Klokt och fint.
2015-02-16

  Teresia Ridell
Sann styrka! Mycket berörande.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP